top of page
Lidingö Elektriker.jpeg

Lokal eljour i Lidingö med auktoriserad jourelektriker

Eljour för dig med akuta elfel och problem i Lidingö! Kontakta oss för hjälp av en av våra certifierade jourelektriker som är på plats hos dig inom 1 timme. 

Eljour i Lidingö

Kontakta oss på Lidingö Elektriker för hjälp av våra erfarna och certifierade jourelektriker, där vi hjälper dig med vägledning och råd innan vi gör en utryckning. Det gör att du kan undvika extra kostnader när det inte behövs! Våra certifierade jourelektriker är tillgängliga i Lidingö och kan vara på plats inom en timme. Vi erbjuder akut hjälp dygnet runt, 7 dagar i veckan. Kontakta oss omedelbart för snabb hjälp. Om felet inte är akut kan du fylla i vårt formulär för att bli kontaktad nästa arbetsdag istället.

spotlights elektriker i Stockholm.png

Elfel

Elfel kan uppstå på grund av strömförande objekt eller problem med apparatur. Om din elcentral inte fungerar som den ska eller jordfelsbrytaren slår ut utan uppenbar anledning, bör du anlita en elfirma för felsökning.

elinstallationer i Stockholm.png

Eljour 24/7

Våra certifierade elektriker är tillgängliga för dig oavsett var du bor i Lidingö. Vi kan vara på plats hos dig inom en timme och åtgärda akuta elfel dygnet runt, 7 dagar i veckan. Kontakta oss omedelbart för snabb hjälp.

eljour Phoenix Elteknik.png

Pålitlig Dokumentation

Genom oss får du alltid kvittens och papper på de arbeten vi utfört hos dig just för att du ska ha full täckning utifall att något börjar strula. Det gör att processen gentemot ditt försäkringsbolag blir smidigare för dig! 

När ett akut elfel dyker upp och du vänder dig till en eljour för att få hjälp är det ofta frågan om ett försäkringsärende. Vi på Lidingö Elektriker samarbetar med alla försäkringsbolag och är redo att tillhandahålla all den dokumentation som krävs för att du som kund ska ha bästa möjliga chans att få ersättning från ditt försäkringsbolag. 

Våra elektriker på Lidingö Elektrikers eljour ger alltid dig som kund fullständiga rapporter och utför grundliga felsökningar och därför kommer vi kunna berätta exakt för dig vad som är fel, med tydliga fakturor du kan yrka på när du söker ersättning från ditt försäkringsbolag. Kontakta oss på Lidingö Elektriker redan idag om du har frågor eller söker akut hjälp med elfel hemma!

 

Därtill täcks alla våra arbeten hos dig av vår egen försäkring, där vi tillhandahåller dig garanti på både våra arbeten och det material vi använder. 

Kom ihåg hemförsäkringen vid akuta elfel och elproblem!

Genom att vända dig till en professionell elfirma som oss på Lidingö Elektriker är det möjligt för dig att få dina akuta elproblem, som akuta elfel eller skador på din elanläggning åtgärdade med full täckning av din hemförsäkring.

 

Därför är det alltid värt det för dig som kund att kontakta ditt försäkringsbolag gällande de elfel och elproblem som vi åtgärdar, du kan få en hel del pengar tillbaka! Var bara noggrann med att undersöka vad som täcks av din försäkring, då detta regleras av avtalet du har tecknat med försäkringsbolag. 

Elarbeten som utförs av certifierade elektriker innebär att din hemförsäkring kan täcka en del av kostnaderna om något akut sker, vilket är anledningen till att vi alltid rekommenderar dig som kund att vända dig till en professionell elfirma som oss på Lidingö Elektriker.

Lidingö Elektriker - Eljour för din trygghet!

Vi på Lidingö Elektriker vet att olyckan kan vara framme när man minst anar, och oron som det kan orsaka är inget att leka med. Därför finns vi tillgängliga för att hjälpa dig med akuta elproblem och erbjuder vår förstklassiga eljour dygnet runt, alla dagar i veckan. Hos oss får du alltid hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer som ser till att problemen som kan dyka upp blir ordnade, och dessutom förebyggda. 

Kontakta oss så slipper du oroa dig, vi ger dig som bor i Lidingö rådgivning och hjälp!

bottom of page